SK Drones Oy

SK Drones Oy, perustettu helmikuussa 2018, on drone-teknologiaan erikoistunut pioneeri Suomessa, vaikka ilmakuvauksen juuremme ulottuvat vuoteen 2014 asti. Yrityksemme erikoisosaamista on kiinteistöjen ilmakuvaukset ja 3D-mallinnus, tarjoten ainutlaatuista ja korkealaatuista palvelua asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Perustajajäsenet Samuli ja Juha ovat olleet intohimoisesti mukana ilmailussa jo 90-luvulta lähtien. Heidän asiantuntemuksensa ja kokemuksensa ovat olleet olennainen osa SK Dronesin menestystä. Käytössämme on tasokas kuvauskalusto, jonka avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja tehokkaasti.

Vuonna 2023 yrityksemme otti suuren askeleen eteenpäin, kun omistuspohjaamme liittyivät Arto ja Toni. He toivat mukanaan merkittävää kiinteistö- ja rahoitusalan osaamista sekä laajat verkostot. Tämä laajentuminen ei ainoastaan vahvistanut asemaamme markkinoilla, vaan myös avasi uusia mahdollisuuksia innovatiivisten ja räätälöityjen ratkaisujen tarjoamisessa asiakkaillemme.

SK Dronesin toiminnan ytimessä ovat edelleen samat perusarvot, jotka ovat ohjanneet meitä alusta asti: luotettavuus, turvallisuus ja asiakastyytyväisyys. Noudatamme tiukasti ilmailualan lainsäädäntöä ja standardeja, ja asiakastyytyväisyys on meille aina etusijalla. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota takuun kaikille palveluillemme.

Excelsior – korkeammalle. Tämä motto kuvastaa paitsi sitoutumistamme erinomaisuuteen, myös jatkuvaa pyrkimystämme innovaatioon ja kehitykseen. SK Drones Oy ei ole vain ilmakuvauksen asiantuntija – olemme kumppanisi, joka vie kiinteistöprojektisi uusiin korkeuksiin.


Hallitus

Ota yhteyttä

Referenssit